Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare a site-ului  www.racole.ro/
Site web-ul www.racole.ro este proprietatea companiei S.C. Racole Exim S.R.L, societate romană cu sediul social în Str. Calea Moinesti nr.34, Bacau, Județ Bacau, având C.U.I.: RO9148931, înregistrată la Registrul Comertului. sub nr. J04/83/1997, telefon: 0770 852 722.

Prin utilizarea site-ului http://www.racole.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul http://www.racole.ro se supune legilor din România.

www.racole.ro/ a fost realizat pentru a oferi servicii de informare, în mod gratuit, asupra produselor și serviciilor practicate de Racole, tuturor celor care accesează www.racole.ro/. Campaniile și promoțiile derulate de www.racole.ro/ nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și poate fi schimbat oricând fără a necesita anunțarea prealabilă.

S.C. Racole Exim S.R.L depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe www.racole.ro. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, S.C. Racole Exim S.R.L precizează că imaginea produselor are caracter informativ. Unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe www.racole.ro, pot fi modificate de către S.C. Racole Exim S.R.L fără preaviz sau pot conține erori de operare. Prețurile produselor conțin TVA. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii in­formației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă S.C. Racole Exim S.R.L face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Site web-ul www.racole.ro poate conține și link-uri către alte site-uri. S.C. Racole Exim S.R.L nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă infor­mație menționată pe aceste site-uri.

În completarea documentului ”Termeni și Condiții” vă rugăm să citiți și secțiunea privind ” Politica de confidențialitate”  care explică modul în care S.C Racole Exim S.R.L., în calitate de operator de date cu caracter personal, colectează, utilizează și gestionează datele cu caracter personal, dar și  ”Politica despre cookie-uri”, pentru a afla modalitatea în care www.racole.ro folosește cookie-urile.