Despre noi

Cu peste doua decenii de experiență în domeniul mobilierului, Racole s-a afirmat ca un lider în industrie, datorită angajamentului nostru față de calitate, design inovator și serviciu excelent pentru clienți.

Înființată în 1997, am crescut cu un obiectiv clar: să aducem confort și stil în casele clienților noștri. Acest angajament s-a manifestat într-o gamă largă de mobilier și decorațiuni de interior, toate produse cu o măiestrie și atenție deosebită pentru detalii.

De-a lungul anilor, am construit o reputație solidă, devenind un nume de încredere în România. Succesul nostru se bazează pe calitatea și durabilitatea produselor, dar și pe relația strânsă cu clienții noștri, cărora le oferim un serviciu personalizat și asistență de specialitate.

Astăzi, suntem mândri să fim recunoscuți ca un partener de încredere în crearea unui cămin confortabil și elegant. Indiferent de stilul tău, la Racole vei găsi o selecție variată de produse care să îți completeze și să îți valorifice spațiul. Misiunea noastră nu s-a schimbat: ne dorim să îți transformăm casa într-un cămin de vis.

Bine ai venit la Racole - aici începe călătoria ta în crearea unui cămin de vis.